Electrolyse metingen

Electrolyse is een fenomeen dat steeds vaker voorkomt nu boten meer en meer aan de walstroom liggen. Niet alleen uw eigen schip kan hiervan de gevolgen ondervinden, maar ook andere schepen in de haven. Navistek voert voor particulier, installateur en verzekeraar keuringen en metingen uit en adviseert hoe schade voorkomen kan worden.

Electrische installaties

Als keurmeester voor electrische installaties aan boord kan Navistek uw laag- en hoogspanning boordsysteem certificeren en advies uitbrengen om uw installatie veilig en betrouwbaar te maken en houden. Zo voorkomt u schade aan uw boot en gevaarlijke situaties voor opvarenden.

Internet aan boord

Internet wordt steeds belangrijker aan boord voor het hele gezin. Waterkaarten downloaden, jachthavens en weerberichten bekijken en social media updaten is onmisbaar geworden. Navistek heeft een breed pakket aan geavanceerde routers voor de pleziervaart en beroepsvaart.

Wifi hotspots

Internet in jachthavens en campings wordt steeds intensiever gebruikt. Normaal datagebruik gaat meer en meer via de smartphone, tablet en laptop. Waar mails via de mobiele providers opgehaald worden, worden weerberichten, youtube, facebook en andere intensieve applicaties via de hotspot benaderd. Vaak zijn gezinnen niet alleen met alle personen on-line, maar ook met meerdere apparaten. 

Boord communicatie

Telefonie aan boord met long-range GSM ontvangers en koppeling met het boord telefoniesysteem leveren wij. Ook boordtelefonie met IP67 toestellen voor machinekamer en buiten in combinatie met PA kunnen wij realiseren.

PA en telecom

Telecom voor jachthavens, long-range draadloze toestellen en het koppelen van meerdere locaties en kantoren aan één telefooncentrale is mogelijk. Koppeling van toegangscontrole en PA.

Referenties

Een aantal van onze diensten geven wij onderstaand weer.

Offshore routers en antennes

Voor diverse reders wereldwijd leveren wij routers voor hun inland en offshore activiteiten, waarbij een stabiele internetverbinding prioriteit heeft.

Electrolyse rapportages

Voor jachthavens en verzekeraars keuren wij schepen en walinstallaties. Ook reders van electrische rondvaartboten staan in ons klantenbestand.

Jachthaven wifi hotspots

Voor een aantal havens en recreatiebedrijven  in Noord-Nederland hebbenwij site surveys uitgevoerd en hebben wij voorzien van nieuwe wifi systemen met draadloze straalverbindingen over max 6 kilometer afstand.

Internet aan boord voor jachten

Voor de pleziervaart leveren wij aan een aantal werven en aan particulieren. Jachten die varen in zowel binnen- als buitenland hebben wij voorzien van breedband internet.

Neem voor advies contact met ons op

+31 50 7119922

Wij helpen u graag verder!