mobiel aan boord

Het gebruik van mobiele telefoons, tablets en laptops met 4G module wordt steeds belangrijker. Aan boord is het bereik vaak slecht door de stalen constructie van de boot of omdat u verder weg bent van een zendmast. Zeker binnen in een stalen boot is er vaak helemaal geen ontvangst, waardoor telefoneren aan dek noodzakelijk wordt.

gsm repeater 3g-4g-lte

Met een BoatCell GSM repeater kit wordt er buiten een antenne geplaatst die een zo goed mogelijk contact met de zendmasten aan de wal houdt. Aan boord worden dan één of meerdere binnen antennes geplaatst waardoor in elke ruimte, salon of hut een goed ontvangst is. Ook wanneer u verder van de kust af bent.

De BoatCell-signaalversterker werkt met alle mobiele operators, dus eenmaal geïnstalleerd kunt u er zeker van zijn dat de mobiele ontvangst van iedereen op de boot wordt versterkt. De repeater ontvangt alle signalen van alle mobiele masten binnen een straal van 30 km uit de kust.

antennes

Buiten wordt een omni directionele antenne geplaatst voor de ontvangst van de zendmasten aan de wal. Aan boord worden binnen antennes geplaatst die communiceren met uw telefoon of tablet.

frequenties

Met deze BoatCell repeater versterk je alle 5 veelgebruikte mobiele signaalbanden voor GSM, 3G en 4G signaal.

Frequenties 
800, 900,1800,2100 en 2600Mhz

bereik

De repeater ontvangt en versterkt alle signalen van alle mobiele masten binnen een straal van 30 km uit de kust. Hiermee wordt het bereik van uw mobiele telefoon aan boord enorm verbeterd.